Retourbeleid

Laatst herzien op: 5 juni 2020

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Nadat u de bestelling heeft geannuleerd, heeft u nogmaals 14 dagen om het product te retourneren. U krijgt dan het volledige bedrag inclusief de verzendkosten terug gestort op uw bankrekening. De retourkosten zijn echter voor eigen rekening, de kosten hiervan zijn ca €6,75 per pakket. Raadpleeg de website van uw vervoerder voor de exacte kosten.

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient het product in originele en ongebruikte staat in originele verpakking te retourneren. Wij raden u aan de verpakking zo voorzichtig mogelijk te openen.

Het melden van uw retouren

Wilt u iets retoursturen? Neem dan a.u.b. contact met ons op via 0575-514276 of per mail via info@scheppingzutphen.nl

Het terugbetalen van uw retourzending

Wij storten het bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retouren terug op uw bankrekening, mits u voldoet aan de retoureisen die staan vermeld in de algemene voorwaarden. Wij storten het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug tenzij u maar een deel van de bestelling retourneert, dan blijven de verzendkosten voor uw rekening.

Niet retourneerbare producten

Let op: Er zijn bepaalde producten die wij net retournemen!
Het gaat om de volgende artikelen:

Boeken
Papier
Op maat gemaakte goederen ( lijsten, passe-partouts, doeken etc.)

Verder kunnen producten met een verzegeling door een vloeibare inhoud, producten die onder druk staan of producten met een beperkte houdbaarheid niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is op deze producten niet van toepassing dat betekend dat de verkoop van deze producten na betaling en ontvangst definitief is!

Bij de producten die niet omgeruild kunnen worden zal het in de productomschrijving staan.

Beschadigde goederen

Heeft u beschadigde goederen ontvangen? Meldt dit dan direct na ontvangst aan ons! U kunt dan contact opnemen met ons via 0575-514276 of via info@scheppingzutphen.nl